Mässor & aktiviteter

Träffa oss i monter B09:41 på Scanautomatic mellan 9-11 oktober


Scanautomatic arrangeras parallellt med ProcessTeknik och har snabbt blivit den ledande mötesplatsen för automation och processteknik i Norden.

Scanautomatic är den självklara mötesplatsen för svensk industri när det gäller ny teknik, nya affärer och kunskapsöverföring. Det är här framtidens komponenter och automationslösningar presenteras som kan göra din verksamhet mer konkurrenskraftig.

Vi på Modern Elteknik har en idé om att erbjuda inte bara komponenter till våra kunder, utan tillsammans med oss ska du ha möjlighet att få hela paketet av service, med utbildad personal, möjlighet att uppdatera din egen kunskap och framför allt rätt produkter utifrån dina behov. För att lyckas med det så samarbetar vi nära med både dig som kund och med våra leverantörer.

 

Allt inom el och elektronik

Vi vill vara ditt förstahandsval när det gäller komponenter inom elektronik och automation. Därför har vi under årens lopp breddat och utvecklat vårt sortiment och finslipat våra tjänster för att skapa helhetserbjudanden som kan anpassas för att stämma med våra kunders olika behov och förutsättningar.

Vårt mål är att det ska vara enkelt för dig att jobba med oss

Vi ser oss som din partner och med det menar vi att vi har en ömsesidig relation där ett gott samarbete oss emellan säkerställer att du får de artiklar/komponenter din verksamhet kräver/efterfrågar. Som partner till oss får du en engagerad kontaktperson som förutom den tekniska kompetens personen besitter kommer att utveckla sin kunskap kring dina behov och krav för att kunna serva dig på bästa sätt.

 

Beställ ditt entre’kort här: