Nyheter

Nya Typ 4 säkerhetsljusridåer

Nya Typ 4 säkerhetsljusridåer med integrerad muting ger ett effektivt skydd för maskinoperatörer för oavbrutna automationsprocesser

Modulär och enkel att använda

De nya XUSL4M säkerhetsljusridåerna finns i grundläggande eller avancerade modeller och kan förses med en mängd alternativ för mutingarm som passar din applikation.

De nya ljusridåerna har inbyggda säkerhetsfunktioner som automatisk eller manuellt startar / omstartar och EDM (External Device Monitoring), vilket möjliggör en fristående operation (dvs utan säkerhetsgränssnitt).

Lätt att anpassa och installera

Många av de tillgängliga mutationsarmarna för XUSL4M säkerhetsljusridåerna är förbyggda och förinställda för att uppfylla gällande säkerhetsbestämmelser. Vissa armar är speciellt konstruerade för höghastighetstransportörer, medan andra är konstruerade för detektering av transparenta föremål. Även vanliga fotoelektriska sensorer kan användas. Anslut bara till de integrerade M12-kontakterna i botten av ljusridåerna – det behövs ingen anslutningsbox.

 

Flexibla muting konfigurationer

De nya XUSL4M säkerhetsljusriåderna kommer med en fri programvara som möjliggör enkel konfigurering av många driftsdämpande parametrar (tillgänglig för de avancerade modellerna).Telemecanique Sensors finns i “Body” och “Hand” detektionsmodeller i olika skyddade höjder.

 

All teknisk data finns här