Allt inom el och elektronik

Vi vill vara ditt förstahandsval när det gäller komponenter inom elektronik och automation. Därför har vi under årens lopp breddat och utvecklat vårt sortiment och finslipat våra tjänster för att skapa helhetserbjudanden som kan anpassas för att stämma med våra kunders olika behov och förutsättningar.

Som partner till oss får du en engagerad kontaktperson

Vårt mål är att det ska vara enkelt för dig att jobba med oss

Vi ser oss som din partner och med det menar vi att vi har en ömsesidig relation där ett gott samarbete oss emellan säkerställer att du får de artiklar/komponenter din verksamhet kräver/efterfrågar. Som partner till oss får du en engagerad kontaktperson som förutom den tekniska kompetens personen besitter kommer att utveckla sin kunskap kring dina behov och krav för att kunna serva dig på bästa sätt.

Ha din inköpsavdelning hos oss

Som kund till oss behöver du inte ha en avancerad inköpsfunktion, det kan vi lösa som din leverantör. Många av våra kunder använder oss som en extern inköpsavdelning med ansvar att söka upp och avtala om bästa priser på de artiklar och komponenter kunden eftersöker. Det frigör tid och ger trygghet då de vet att vi har snabba vägar in till de flesta av branschens leverantörer. Vill du veta hur vi kan fungera som inköpare för din verksamhet, kontakta oss så berättar vi mer.