Nyheter

Portabel, helt unik och kraftfull smart konfigurator för IO-link

Portabel, helt unik och kraftfull smart konfigurator för IO-link

 

SCTL55 är en revolutionerande, portabel, självförsörjd och användarvänlig Industri 4.0 smart konfigurator för IO-Link sensorer. Den har en dedikerad mjukvara för enkel access till sensordata och hantering av dess parametrar, helt utan behov av en dator.

 

Via en 5.5” HD touch display kan du nu:

  • Få tillgång till avancerad diagnostik som t ex visar driftstid, antal detekteringar, driftscykler och larm
  • Verifiera sensorstatus, aktuell temperatur och kvaliteten på drift- och processdata
  • Enkelt ändra sensorparametrar direkt vid maskinen, för att bättre och snabbare möta upp processkraven (som t ex aktiveringsavstånd, tidsfunktioner, PNP/NPN/push-pull, NO/NC)
  • Lägga till favoritparametrar till hemsidan på skärmen och skapa olika användarprofiler, som: observatör, underhåll eller specialist
  • Automatiskt ladda ner IODD-filer via Wi-Fi och visa alla sensordata inom några sekunder

Tack vare alla dessa innovationer kan du nu hantera och optimera din sensor snabbt, enkelt och förbättra både process och förebyggande underhåll.
Denna smarta konfigurator är helt unik i sitt slag och har ingen motsvarighet på marknaden för IO-link produkter. SCTL55 kommer också reducera tiden för problemlösning signifikant tack vare dess diagnostikmöjligheter och att den kan erbjuda en effektiv övervakning av applikationen via en HD touch display.

Kontakta gärna  Johan Mattsson för mer information: 0706-65 37 33  eller  johan@modernelteknik.se