Nyheter

PRO eco

ProEco switchade nätaggregat från Weidmüller är tillförlitliga och effektiva nätaggregat, utrustade med alla grundläggande funktioner i en extremt kompakt, utrymmessnål design. En hög effektivitetsgrad och minimala tomgångsförluster säkerställer låg energiförbrukning och lång livslängd.

PROeco presterar i ett brett temperaturområde från -25°C till +70°C och har ett högt MTBF-värde (Mean Time Between Failures) på mer än 500 000 timmar. Den kompakta designen – med ett max-djup på 120 mm – innebär att ProEco kräver upp till 50 % mindre utrymme och passar därmed även i mycket små skåp. En hög verkningsgrad, på upp till 93 % och minimala tomgångsförluster säkerställer permanent låg energiförbrukning och lång livslängd.

Trefärgade LED (på enhetens framsida) och ett integrerat (för fjärrövervakning) möjliggör snabb diagnosstatus. Detta gör det enklare för användare att analysera status och fel – både vid idrifttagande och under drift. Potentiometern på framsidan kan användas för att exakt ställa in den utgående spänningen. En avancerad visuell varning utfärdas vid 90 % märkström.