Nyheter

RFiD-säkerhetsbrytare hjälper till att säkra farliga industriområden

Att skydda operatörer från farliga industriområden har blivit enklare

Den nya, RFiD-säkerhetsbrytaren från Telemecanique Sensors ger en hög skyddsnivå i en kompakt, mycket manipulationssäker och lätt installerad enhet.


Hög säkerhetsnivå
Den nya XCSR-kontaktfria RFiD-säkerhetsbrytaren från Telemecanique Sensors är TüV-certifierad med Cat4 / PL e-SIL3-betyg och kan hjälpa dig att uppnå en exceptionellt robust säkerhetslösning.


Mycket manipulationssäker
Den nya XCSR-kontaktlösa RFiD-säkerhetsbrytaren har inte bara en Cat4 / PLe-SIL 3-klassificering, den är också praktiskt taget manipulationssäker. Den färdiga transponderen och läsaren är fabriksparad och säljs tillsammans med en unik kodning på hög nivå. Det är extremt svårt att manipulera med denna säkerhetsbrytare.


Enkel montering och flexibilitet
Installera den nya XCSR-kontaktlösa RFiD-säkerhetsbrytaren är lika lätt som beslutet att dra fördel av fördelarna. XCSR möjliggör olika monteringskonfigurationer, levereras med ett justerbart transponderavkännande ansikte och tillåter tre olika anslutningstyper (STANDALONE, SERIES, och ENGEL). En högt rankad säkerhetslösning i ett mycket anpassningsbart, lätt att implementera paket!


Hög säkerhetsintegritetsnivå (SIL)

  • TüV-certifierad
  • Cat4 / PL e – SIL3 betyg

Tre tillgängliga modeller

  • STANDALONE modeller för möjlig direkt anslutning till kontaktorerna (inbäddad start / omstart och EDM övervakning)
  • SERIES modeller med integrerade M12-kontakter för direkt seriekabling. Inget behov av T eller Y-kontakter. Möjlig anslutning till ett enkelt säkerhetsrelä. Seriediagnos är tillgänglig via en diagnostisk modul.
  • SINGLE modeller för punkt-till-punkt-anslutning till en säkerhetsregulator

Lätt att installera och anpassa

  • Transponder kommer med två möjliga orienteringar av det känsliga ansiktet
  • Många möjliga monteringskonfigurationer
  • Tre olika anslutningstyper (STANDALONE, SERIES, och ENGEL).