Produkter

Schneider seminarium 15/9 09:00-12:00

Digitalisering för Industriföretag

Modernelteknik och Schneider Electric presenterar och inspirerar angående digitalisering för industrin. Under tre timmar kommer du att få se olika exempel på lösningar som kan skapa mervärde för dina kunder och affärsmöjligheter för dig som maskinbyggare.

 

Digital Tvilling

Vi kommer att visa hur man enkelt kan skapa en Digital Tvilling. Vilka möjligheter kan en digital tvilling skapa för dig och dina kunder? Är det dags att börja designa och sälja dina lösningar med digitala verktyg och därmed dramatiskt förkorta ”time to market”?

 

Universal Automation

Att arbeta med programmering för maskiner och processer kommer troligen att handla om Universal Automation enligt IEC 61499 standarden i en nära förestående framtid. Vi kommer visa ett nytt verktyg som heter EcoStruxure Automation Expert och vilka fördelar som denna nya standard har. Välkommen till automationsvärldens nya programmeringsmiljö som är hårdvaruoberoende.

 

Secure Connect Advisor

Hur kommer du hemifrån åt PLC, HMI, Frekvensomriktare och annat som befinner sig hos din kund? Vi visar på en cybersäker lösning för distansuppkoppling till maskin eller process.

 

Machine Advisor

Med Machine Advisor är det möjligt att alltid hålla ett öga på en maskin eller process oavsett var du befinner dig. Hjälp din kund med analys och övervakning.

Anmälan Schneider seminarium 15/9

author avatar
Modernelteknik