Nyheter

VCC och Modern Elteknik utökar sitt samarbete. Vi är stolta över att kunna distribuera VCC-produkter i Skandinavien

Om VCC
Visual Communications Company, LLC (VCC) är en erkänd leverantör på den upplysta elektroniska globala marknaden med oöverträffad distribution av högkvalitativa, pålitliga LED-baserade komponenter, lösningar och kundservice.

Under de senaste 40 åren har VCC varit en innovativ utvecklare och tillverkare av en bred produktlinje för kommersiella och industriella marknader, inklusive flygindustri, medicinsk utrustning, telekom, transport, flyttare, IoT-indikering, sjukhus och arkitektoniska belysningslösningar.
VCC har fått rykte för att vara ett av de enklaste och bästa företagen att göra affärer med genom att kontinuerligt överträffa kundernas förväntningar. VCC har förändrat hur kunderna kommunicerar med upplysta komponenter.

Läs gärna mer på deras hemsida  www.vcclite.com

Klicka här för produktöversikt

 


 

VCC tar hem 2018 Elektra European Electronics Industry Award

SAN DIEGO, CA, 7 december 2018
Visual Communications Company (VCC), en erkänd global ledare inom den upplysta elektronikmarknaden med avancerade indikations- och specialbelysningslösningar, har vunnit ett prestigefyllt 2018 Elektra-pris för sin CSM-serie för andra året i rad.  VCC mottog priset i en utmärkelse ceremoni i London onsdagen den 5 december 2018.

I ett beslut av en panel av branschexperter slog VCC: s CSM-serie fyra andra finalister i kategorin “Passiv och elektromekanisk produkt av året”. Den CSM-serie kapacitiva touch LED-sensorn visar ger en mängd fördelar, mest anmärkningsvärda är deras lilla storlek och hög tillförlitlighet. Dessa sensorer mäter endast 15 mm x 15 mm x 3,20 mm, nästan eliminerar storleken på de begränsningar som OEM-tillverkare och konstruktörer skulle möta när de designar snygga gränssnitt mellan människa och maskin.VCC: s andra generation av kapacitiva touch-LED-sensorer, CSM-serien packar ett mindre fotavtryck, plus tillverkningseffektiviteten som bara finns i ytmonterad teknik (SMT).

Från att minska aggregatets totala vikt för att ta upp till hälften av utrymmet på PCB och möjliggöra anslutningar med högre densitet, har CSM-serien mycket mer att erbjuda än konsekvent belysning.Den prisbelönta serien förbättrar kommunikationen mellan människa och människa på många sätt, bland annat:

  • Kapacitiva touch sensorer som kan fungera med en handske eller fuktig händer
  • Anpassningsbara eller standardikoner för förbättrad visuell kommunikation
  • Finns i olika färger: super röd, vit, ren grön, blå och gul